Luft til luft-varmepumpe med energitilskud

Overvejer du at skifte til en luft til luft-varmepumpe? Hos Blaaberg El har vi stor ekspertise med varmepumper, og udover Harndrup kommer vi i mange andre byer såsom Bogense, Middelfart, Assens og omegn. Vi klarer alt fra montering af din luft til luft-varmepumpe til ansøgning om energitilskud.

Alt fra levering til montering af luft til luft-varmepumpe

Vi kommer gerne ud for at drøfte, hvad der er bedst for dig og din bolig. Vi står gerne for alt fra levering til montering af den nye luft til luft-varmepumpe. Derudover vejleder vi om håndværkerfradraget, og vi klarer hele ansøgningsprocessen ved energitilskud. Du skal blot godkende kontrakten.

Vi kan tilbyde en luft til luft-varmepumpe fra mange producenter såsom:

  • ​Daikin
  • Samsung
  • Panasonic
  • Mitsubishi
  • Vi fremskaffer gerne andre mærker

Du kan se vores udvalg af varmepumper på: www.fynsklimacenter.dk.​

​Vi er en enkeltmandsvirksomhed, og derfor kan vi holde omkostningerne nede for montering og vedligeholdelse. Vi har heller ingen ekstratillæg og gebyrer. Vi lægger stor vægt på god kvalitet. Derfor er vi medlem af TEKNIQ Kvalitet, og vi er endvidere godkendt af Sikkerhedsstyrelsen.​

Hvad koster en luft til luft-varmepumpe?​

​Aktuelt har vi tilbud på en billig Panasonic NZ25TKE. Den koster blot 11.500 kroner inklusive montering. Kontakt os gerne for at høre om priser og mærker. Vi laver også gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på mobil: 20 64 93 03for at høre nærmere om luft til luft-varmepumpe. Du kan også skrive til vores e-mail: salg@blaaberg-el.dk.

​Få et uforpligtende tilbud

Benyt vores formular og få et GRATIS og UFORPLIGTENDE tilbud på din el-opgave.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Blaaberg El v/Brian Blaaberg

Fjellerupvej 7, 5463 Harndrup

CVR: 34164940

Telefon: 20 64 93 03

E-mail: salg@blaaberg-el.dk 

​Ankenævnet for Tekniske Installationer

www.el-vvs-anke.dk

Blaaberg el v/Brian Blaaberg
Fjellerupvej 7, 5463 Harndrup