LED-belysning til industri og andre erhverv

Vil du gerne vide, hvor meget du kan spare ved at få LED-belysning? Hos Blaaberg El har vi specialiseret os i LED-belysning for industri og andre erhverv. Det kan være både indendørs og udendørs. Vi leverer og monterer LED-lamper mange steder såsom i Harndrup, Bogense, Assens, Middelfart og omegn.

Rapport over besparelsen på LED-belysning​

Vi kommer gerne ud for at måle op. Vi tæller blandt andet antallet af lyskilder, hvorpå vi laver en rapport, hvor I kan se, hvad I kan spare på elregningen. Rapporten vil også fortælle, hvor hurtigt jeres investering i LED-belysning kan blive tjent hjem.

Vi har en samarbejdspartner i Kina. Det betyder, at din ordre bliver lavet specifikt til dig. Det betyder også, at der ikke er nogen mellemmænd såsom grossister. I får med andre ord jeres LED-lamper direkte fra producenten.

Vi er en lille enkeltmandsvirksomhed, og dermed kan vi holde vores priser nede på montering af LED-belysning. Derfor har vi ingen gebyrer og ekstratillæg. Men vi lægger stor vægt på kvalitet. Vi er naturligvis godkendt af Sikkerhedsstyrelsen, og vi er medlem af TEKNIQ Kvalitet.

Kontakt os i dag for at aftale en besigtigelse

Vil du høre nærmere om LED-belysning? Vi kommer gerne ud for at måle op og udarbejde et uforpligtende tilbud med en god og billig pris på montering af LED-lamper. Ønsker du at høre mere om vores andre ydelser såsom luft til luft varmepumpe eller andre opgaver for en elektriker, står vi naturligvis også til rådighed.

Du kan ringe på mobil: 20 64 93 03 for at aftale et møde eller for at stille spørgsmål. Du kan også skrive til vores e-mail: salg@blaaberg-el.dk

​Få et uforpligtende tilbud

Benyt vores formular og få et GRATIS og UFORPLIGTENDE tilbud på din el-opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi samarbejder med​

3bt-blaa-logo-rgb

Anmeldelser fra vores glade og tilfredse kunder

"​Har været fuldt ud tilfreds med firmaet. De tog sig tiden til at besigtige opgaven, inden de kom med et tilbud. De var hurtige til at udføre opgaven, så de har optrådt troværdige og professionel."

​Anja

Via 3byggetilbud.dk

"Perfektion til fingrespidserne. Virkelig en fornøjeljse hele vejen, Fin intro til brug af varmepumpen"

Søren Nielsen

Via Facebook

"Blaabjerg El giver super god service og super godt arbejde. Derudover synes jeg også prisen er rigtig god.

Jeg kan kun anbefalde andre at bruge Blaabjerg El."

Ida Mortensen

Via Trustpilot

Blaaberg El v/Brian Blaaberg

Maderupskov 9 , 5471 Søndersø

CVR: 34164940

Telefon: 20 64 93 03

E-mail: salg@blaaberg-el.dk 

​Ankenævnet for Tekniske Installationer

www.el-vvs-anke.dk