LED-belysning til industri og andre erhverv

Vil du gerne vide, hvor meget du kan spare ved at få LED-belysning? Hos Blaaberg El har vi specialiseret os i LED-belysning for industri og andre erhverv. Det kan være både indendørs og udendørs. Vi leverer og monterer LED-lamper mange steder såsom i Harndrup, Bogense, Assens, Middelfart og omegn.

Rapport over besparelsen på LED-belysning​

Vi kommer gerne ud for at måle op. Vi tæller blandt andet antallet af lyskilder, hvorpå vi laver en rapport, hvor I kan se, hvad I kan spare på elregningen. Rapporten vil også fortælle, hvor hurtigt jeres investering i LED-belysning kan blive tjent hjem.

Vi har en samarbejdspartner i Kina. Det betyder, at din ordre bliver lavet specifikt til dig. Det betyder også, at der ikke er nogen mellemmænd såsom grossister. I får med andre ord jeres LED-lamper direkte fra producenten.

Vi er en lille enkeltmandsvirksomhed, og dermed kan vi holde vores priser nede på montering af LED-belysning. Derfor har vi ingen gebyrer og ekstratillæg. Men vi lægger stor vægt på kvalitet. Vi er naturligvis godkendt af Sikkerhedsstyrelsen, og vi er medlem af TEKNIQ Kvalitet.

Kontakt os i dag for at aftale en besigtigelse

Vil du høre nærmere om LED-belysning? Vi kommer gerne ud for at måle op og udarbejde et uforpligtende tilbud med en god og billig pris på montering af LED-lamper.

Du kan ringe på mobil: 20 64 93 03 for at aftale et møde eller for at stille spørgsmål. Du kan også skrive til vores e-mail: salg@blaaberg-el.dk

​Få et uforpligtende tilbud

Benyt vores formular og få et GRATIS og UFORPLIGTENDE tilbud på din el-opgave.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Blaaberg El v/Brian Blaaberg

Fjellerupvej 7, 5463 Harndrup

CVR: 34164940

Telefon: 20 64 93 03

E-mail: salg@blaaberg-el.dk 

​Ankenævnet for Tekniske Installationer

www.el-vvs-anke.dk

Blaaberg el v/Brian Blaaberg
Fjellerupvej 7, 5463 Harndrup